Verlovingsringen

De keuze van een verlovingsring is een heel belangrijke beslissing. U kiest een ring uit onze collectie of u stelt zelf de ring samen. Na deskindige uitleg over de verschillende mogelijkheden, bepaalt u zelf of u voor natuurlijke diamant, cultuur diamant of een synthetische steen kiest. UIteraard gebeurt de realisatie in ons eigen atelier. We maken graag meer tijd voor u vrij op afspraak.

Trouwringen

We bieden u een uitgebreid gamma trouwringen aan. Daarnaast kunnen er ook op maat trouwringen gerealiseerd worden in ons atelier.

U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken via 050 41 29 65 of via info@vileyn.be.

Bezoek de webshop

Ontdek de nieuwste modellen van onze geselecteerde merken. Alles wat je in de webshop vindt kan je in de winkel komen passen. Zou het artikel niet meer voorradig zijn, bestellen we ze graag opnieuw.

Labgrown diamonds

Het gebruik van cultuurdiamant in juwelen wordt steeds populairder. Ook bij ons kunt u kiezen voor een in laboratorium gekweekte diamant. Deze is chemisch en optisch identiek aan een gedolven diamant.

Labgrown diamonds hebben dezelfde eigenschappen als natuurlijke diamanten. Het is een verantwoord, milieuvriendelijk en eigentijdse keuze.

Cultuurdiamanten zijn gemiddeld 30 à 40% goedkoper dan natuurlijke diamanten en het juweel wordt geleverd met een certificaat.

Contact

Vragen? Wil je graag een afspraak maken? Contacteer ons via: