onze collectie

Collectie Vileyn is onze eigen juwelenlijn. Ieder stuk in deze collectie is uniek, door ons ontworpen en handgemaakt in ons eigen atelier. Een brede waaier aan stijlen en ontwerpen, die jezelf of je dierbaren laten schitteren. Voor de diamanten- en kleurstenenlijn kiezen we met zorg de mooiste diamanten, edelstenen en parels uit. Onze creaties kunnen we in drie collecties onderverdelen:


Gouden collectie

De sieraden uit onze gouden collectie worden vervaardigd uit fairtrade of gerecycleerd goud. Ze hebben een tijdloos design en passen bij elke gelegenheid.


diamanten collectie

In deze collectie heb je keuze uit eigen creaties met natuurlijke diamanten of laboratorium diamanten. Er zijn klassieke stukken, alsook moderne juwelen. Voor elk wat wils.


kleurstenen collectie

Met oog voor kleur en schittering zoeken en kiezen we de mooiste edelstenen uit om onze unieke sieraden te ontwerpen. Voor de parels letten we op de glans en de kleur. Alle creaties worden in ons eigen atelier gerealiseerd. 

Kom gerust eens langs om deze pareltjes van juwelen te bewonderen en extra informatie te krijgen. Jennifer laat je met plezier deze eigen collectie ontdekken.

image0 (008)


Eigen creaties

Contact

Vragen? Wil je graag een afspraak maken? Contacteer ons via: