Pesavento

Juwelen

Tussen creativiteit en de toekomst, Pesavento vertelt een nieuw verhaal van luxe dat verder gaat dan de vorige grenzen van juwelen om kostbaar materiaal, goud, zilver en edelstenen om te vormen tot originele vormen en buitengewone volumes.

Pesavento creëert sieraden met een sterke , levendige, instinctieve charme. Objecten van poëzie die betoveren en verleiden op het eerste zicht.

Sinds 1992 is Pesavento een referentiepunt in het design van edele materialen, een typerende naam in de Italiaanse stijl, wereldwijd bekend door zij die in staat zijn om schoonheid in vorm en waarde in detail te zien.

Chiara Carli en Marino Pesavento zijn de tweelingziel van het merk, de twee aantrekkingspolen met een enkele gepassioneerde visie die de sieradencultuur gebracht heeft naar de huidige interpretatie.

Elk Pesavento juweel is volledig “Made in Italy” en de vrucht van onderzoek dat de klassieke werking van de Italiaanse goudsmid-traditie combineert met stilistische innovatie en technologische experimenten.

Producten