FJF Jewellery

Juwelen

Het begon allemaal met de visie om mijn eigen allereerste sieradencollectie te creëren.

Als zoon van een goudsmid was de sieradenindustrie altijd een essentieel onderdeel van mijn leven. Na zowel muziek- als bedrijfskunde, besloot ik eindelijk de moed te vatten en mijn hart te volgen.

Na een ontelbaar aantal werkuren met ontwerpen, creëren en bedenken – kwam FJF JEWELLERY tot leven.

Ik heb altijd mijn best gedaan om geweldig werk te leveren. Vandaag de dag, met onze uitzonderlijke stukken, zijn mijn sieraden creatief en conceptueel uniek.

– Florian-Julian Fichtinger

Al onze producten worden uitsluitend vervaardigd van conflictvrije edelmetalen en verantwoord gemaakte componenten. We zorgen voor het milieu en promoten en ondersteunen bewuste en milieuvriendelijke productiemethoden.

We gebruiken uitsluitend de fijnste zirkonia om onze sieraden te versieren met de meest superieure schittering en vuur die mogelijk is. Tegelijkertijd gebruiken we de meest verantwoorde zirkonia die op de markt verkrijgbaar is. Onze authentieke zirkonia’s bieden dezelfde schittering als natuurlijke diamanten.

FAIRMINED transformeert mijnbouw in een actieve kracht voor het goede, en biedt iedereen een bron van goud om trots op te zijn. Daarom ondersteunen en promoten we actief kleinschalige mijnbouw.

Producten