Cluse

Juwelen

Hi!

Houd jij ervan om tijd met je dierbaren door te brengen? Om fijne herinneringen te creëren, en vol van het leven te genieten? Zo ja, dan heb je zojuist een merk gevonden met dezelfde instelling als jij.

Wij zijn CLUSE. Een horloge- en sieradenmerk uit Amsterdam. Met een sterke passie voor de Parisian way of living, wat we graag in onze producten tot uiting laten komen. Hoe? Door een vleugje joie de vivre toe te voegen aan onze zelf ontworpen, eigentijdse designs.

Net zoals jij, houden wij van de goede dingen des levens. We zijn niet bang om groot te dromen en passievol te leven. Sinds onze oprichting in 2013 is CLUSE op een missie om onze stijl en levensinstelling over de wereld te verspreiden. En gelukkig niet zonder resultaat: elke dag combineren miljoenen fashion lovers wereldwijd hun outfit al met een CLUSE product, en zijn daarmee lid van de #CLUSEclub.

Van sophisticated minimalisme tot uitgesproken designs: onze producten zijn speciaal gedesigned om te passen bij je outfit en stemming van de dag. Of je nu houdt van easy-to-wear of dressed-up: CLUSE wordt je nieuwe favoriete stijlmaatje.

Producten