Chimento

Juwelen

CHIMENTO staat synoniem voor kwaliteit en uitmuntendheid in het creëren van uniek ontworpen sieraden, met tijdloze klassiekers die Italiaans goud op zijn best uitdrukken.

Het verhaal van het bedrijf begint in 1964, in de gerenommeerde juwelenwijk Vicenza, waar de flair, passie en zakelijk inzicht van oprichter Adriano Chimento het merk tot een vertolker van de kwaliteit van de Italiaanse goudsmid en ambassadeur van Italiaanse juwelen over de hele wereld maakte.

De familie CHIMENTO heeft deze belangrijke erfenis overgenomen en haar rol van promotor van het meesterschap van de Italiaanse goudsmid doorgegeven door de historische successen opnieuw te interpreteren en nieuwe lijnen van hedendaags design te presenteren.

Als een perfecte mix tussen traditie en design, drukken de Chimento-collecties klassieke 18k gouden Italiaanse sieraden en edelstenen uit.

Onze creaties zijn voortreffelijk Italiaans van smaak, ontworpen voor dynamische en veeleisende vrouwen die een sieraad willen dat een waardevolle aanvulling is op haar persoonlijke stijl, maar dat toch praktisch, veelzijdig en perfect is voor dagelijks gebruik.

Producten