Over ons

Hoi, wij zijn Sabine, Michel en Jennifer. 

Wij zijn het vrolijke en energieke team achter Juwelier Vileyn. We hebben verschillende merken in ons assortiment, Sabine en Jennifer helpen je met plezier om het juiste juweel of cadeautje te vinden. Om je erfstukken te laten omvormen tot hedendaagse juweeltjes of als je gewoon opzoek bent naar een uniek juweel dan kan je terecht bij onze ervaren goudsmid Michel. 

Bezoek de webshop

Ontdek de nieuwste modellen van onze geselecteerde merken. Alles wat je in de webshop vindt kan je in de winkel komen passen. Zou het artikel niet meer voorradig zijn, bestellen we ze graag opnieuw.

unieke ontwerpen

Een uniek juweel is als een soort persoonlijke statement. Het straalt jouw eigenheid uit en staat symbool voor een belangrijke herinnering of gebeurtenis in je leven. Sabine maakt een schets van jouw ontwerp en samen creëren we een uniek juweel dat binnen je budget past. Het juweel wordt daarna ambachtelijk met de hand gecreëerd door Michel.

Of je kan een keuze maken uit onze persoonlijke collectie. Al deze stukken werden ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier.

Van erfstuk naar hedendaags juweel

Heeft een juweel voor u een emotionele waarde maar is het niet meer hedendaags? We bekijken samen met u de mogelijkheden om er opnieuw een uniek en schitterend juweel van te maken.

Merken

Met de grootste zorg stellen we voor u een collectie samen van gouden, zilveren en stalen juwelen. In onze webshop kan je een heel aantal leuke en hedendaagse merken terugvinden. Of spring eens binnen in de winkel waar we je het volledige assortiment kunnen tonen. Jennifer en Sabine helpen je graag het juiste stuk te vinden.

We hebben ook een mooie collectie van trendy, klassieke en sportieve horlogemerken. Zowel in de webshop als in de winkel.

Verlovings- & trouwringen

De keuze van een verlovingsring is een heel belangrijke beslissing. U kiest een ring uit onze collectie of stelt zelf de ring samen. Na deskundige uitleg over de verschillende mogelijkheden, bepaalt u of u voor natuurlijke diamant, cultuurdiamant of een synthetische steen kiest. Uiteraard gebeurt de realisatie in ons eigen atelier.

Wij bieden ook een uitgebreid gamma trouwringen aan. Daarnaast kunnen er gepersonaliseerde trouwringen ontworpen worden in ons atelier.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Creaties
0 %
Tevreden klanten

Herstelling juwelen

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap kan u met allerhande reparaties bij ons terecht. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Sabine knoopt de parels in de winkel.

Herstelling horloges

Michel Vileyn vervangt batterijen ter plaatse in de winkel. Horlogereparaties worden door onze vakman uitgevoerd. Wij werken ook samen met de ateliers van de meeste topmerken, die sommige reparaties liever bij hen ter plaatse uitvoeren. Kom gerust even langs voor deskundig advies.

Aankoop oud goud

Wenst u uw oude juwelen, muntstukken in vertrouwen te verkopen? Wij kopen edelmetalen volgens de dagkoers en testen terwijl u wacht. U wordt onmiddellijk uitbetaald of het bedrag wordt op uw bankrekening overgeschreven volgens de wetgeving.

Oorgaatjes prikken

Studex oorbellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit chirurgisch staal of titanium en zijn daarom uiterst huidvriendelijk. Elk paar oorbellen is gesteriliseerd en zit in een verzegelde verpakking. Door de enorme keuze kan ieder zijn favoriete paar zelf uitzoeken.

Het team

Michel

Ook wel Mich of Baas genoemd, heeft meer dan 30 jaar ervaring als goudsmid. Hij zorgt voor alle herstellingen en creëert ambachtelijk unieke juwelen in het atelier. Hij is een fervente sporter, houdt van de zee en is heel creatief. Zijn tweede grootste passie is fotografie, check daarom zeker hieronder zijn portfolio eens!

Sabine

Rijgen, knopen en alle andere technische handigheidjes doet ze met haar ogen dicht. Ze is goudsmid, heeft een groot tekentalent en tekent alle ontwerpen voor Michel uit op papier. 

Jennifer

Ze is de verpersoonlijking van vrolijkheid. Haar blije stem aan de telefoon of als je de winkel binnenstapt maakt je dag goed en tovert een glimlach op je gezicht. Ze beheert de webshop, social media en helpt je het juiste juweeltje te vinden in de winkel. 

Contact

Vragen? Wil je graag een afspraak maken? Contacteer ons via:

Cadeaubon

Verzorgde cadeaubon verkrijgbaar in de winkel. Geen tijd hiervoor? Klik hieronder om uw bon online samen te stellen en meteen af te drukken.